Brochureteksten

Een brochure schrijf je voor je doelgroep. Brochureteksten moeten dan ook duidelijk zijn geschreven met het juiste doel voor ogen.

Brochureteksten

Je besluit om een bedrijfsbrochure te laten maken over je diensten of producten. Je hebt al een bedrijf gevonden waar je ze kunt laten afdrukken, maar je bent nog aan het brainstormen over de inhoud. Want wat zet je erin?

Je hebt genoeg te vertellen over je bedrijf. Het liefst wil je dan ook alles opschrijven in de brochure. Er mag namelijk niets belangrijks ontbreken, toch? Het resultaat: een overvolle brochure met onoverzichtelijke lappen tekst. Een brochure die waarschijnlijk snel in de kast verdwijnt…

Brochure laten schrijven

Laat daarom je bedrijfsbrochure schrijven door een tekstschrijver. Bij het opstellen van een brochure is het belangrijk om het doel en de doelgroep duidelijk voor ogen te hebben. Waarom wordt de brochure opgesteld? Komt de brochure onaangekondigd en moet het vooral overtuigen? Of moet het vooral veel informatie bevatten?

En wie gaan de brochure eigenlijk lezen? Waar zijn zij geïnteresseerd in? Welke schrijfstijl past bij ze? Samen bespreken we tijdens een briefing onder andere de gewenste tone of voice, het doel en de doelgroep.

Ik help je met brochures die overzichtelijk zijn, lekker lezen en niet verdwijnen in dat keukenkastje!