Teksten laten schrijven

Heb jij zelf gaan tijd, zin of inspiratie om je teksten te schrijven? En wil jij je teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver die precies kan verwoorden wat jij wil zeggen? Ik help je graag!

Van idee naar pakkende tekst

Had jij het idee dat je die ’teksten wel even schrijft’, maar bleek het achteraf toch wat lastiger te zijn? Dat is niet gek! Tekstschrijven is een vak. Teksten moeten namelijk niet alleen foutloos zijn, maar ook jouw doelgroep bereiken én goed gevonden worden in Google. Ik houd me graag bezig met jouw teksten, zodat jij je volledig kunt richten op jouw passie. 

Uitgebreide briefing

Samen schrijven we jouw teksten. Samen? Ja, ik wil namelijk dat het jouw teksten worden. Daarom houden we van tevoren op locatie of telefonisch een uitgebreide briefing. Als tekstschrijver in Noord-Holland werk ik graag met bedrijven uit de regio. Woon je niet in de buurt? Dan is skypen of bellen altijd een prima oplossing. En voor grotere opdrachten kom ik graag jouw kant op!

Jij vertelt mij alles over je passie, bedrijf en wensen. En ik stel vooral veel vragen. Wat voor teksten wil je precies? Wat is je doelgroep? Welke schrijfstijl vind je mooi? 

Vervolgens ga ik aan de slag met de bevindingen uit ons gesprek en schrijf ik een eerste versie van je teksten. Jij geeft hierop je feedback en uiteindelijk komen we samen tot de perfecte teksten. 

Verschillende teksten laten schrijven

Van web tot print en van zakelijk tot creatief. Je kunt bij mij veel soorten teksten laten schrijven. 

  • Brochureteksten
  • Folderteksten
  • Blogs
  • Webteksten
  • Informatieve teksten
  • Artikelen
  • Teksten voor kinderen
  • Educatief materiaal

teksten laten schrijven

Dit zeggen anderen over mij

Benieuwd wat anderen van mij vinden? 

‘Ik heb Liz leren kennen als een gedreven redacteur die erg nauwkeurig is en strak haar deadlines nakomt. Ze kan zich goed inleven in haar doelgroep en stelt zich professioneel op. Behalve dat ze foutloze teksten aanlevert, had ze ook altijd oog voor het begeleidende beeldmateriaal. Kortom: een prettige samenwerking!’ – Linda Passies

‘Wij maken met regelmaat gebruik van de diensten van Liz. Onder meer voor tekstcorrecties, (her)schrijven van artikelen en het opstellen van verslagen. Zij is altijd op tijd met het inleveren binnen de gestelde deadline, zij werkt netjes, accuraat, punctueel en is uiterst betaalbaar. Een aanrader! Five stars!’ – Stichting de Herstart

‘Aan alles merk je dat Liz een echte passie heeft voor taal. Wij hebben Liz regelmatig onze teksten laten schrijven en elke keer weer gaat ze met veel enthousiasme aan de slag. Ze denkt proactief mee, heeft een professionele werkmentaliteit en houdt zich aan haar afspraken.’ – Deckeron

Wil jij pakkende, heldere en creatieve teksten laten schrijven? Bel of mail me! Ik kom als freelance tekstschrijver graag met je in contact.