Tekstschrijver

“Je hebt een ontzettend goed idee voor die nieuwe brochure en je weet precies wat je wilt vertellen. Vol enthousiasme pak je je laptop erbij en probeer je de woorden uit je hoofd op papier te krijgen. Na een flinke tijd hevig tikken, lees je je tekst terug: hm, dit is het nét niet…”

Van idee naar pakkende tekst

Herkenbaar? Wil jij pakkende, heldere en begrijpelijke teksten, maar vind je het moeilijk om deze zelf te schrijven? Of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Schakel dan de hulp in van een tekstschrijver

Ik help je graag verder! Tekstschrijven is verhalen vertellen. Het is mijn passie om op zoek te gaan naar jouw verhaal en deze boeiend en pakkend te verwoorden. Met als doel dat je uiteindelijk zegt: ‘dit is precies wat ik wilde vertellen’. 

Als tekstschrijver ga ik daarom graag met jou in gesprek. Tijdens een uitgebreide briefing (telefonisch of op locatie) vertel jij mij alles over je bedrijf, dienst of product. Daarbij stel ik veel vragen, zodat ik jouw verhaal optimaal kan vertalen. 

freelance tekstschrijver 

Wat krijg je als opdrachtgever?

‘Oké, leuk om te weten wat je passie is. Maar wat heb ik eraan?’ Nou, dit:

 • Teksten aangepast aan jouw doelgroep.
 • Gratis correctierondes.
 • Snelle levertijd.
 • Teksten die prikkelen en overtuigen.
 • Teksten aangepast aan Google.

Van webtekst tot brochure

Ik deins niet terug voor een flinke stapel informatie. Ik zie het juist als een uitdaging! Het is mijn vak om vanuit ingewikkelde materie of onsamenhangende zinnen een sprankelende en pakkende tekst te maken. 

Op veel verschillende manieren kan ik jou helpen. Ik schrijf van web tot print, van zakelijk tot creatief! 

 • Blogs
 • Informatieve teksten
 • Webteksten
 • Folderteksten
 • Brochureteksten
 • Artikelen
 • Teksten voor kinderen
 • Educatief materiaal

freelance tekstschrijver

Hoe ik jou kan helpen als tekstschrijver

Losse tekstopdrachten

Wil jij een folder laten schrijven? Heb je teksten nodig voor een nieuwsbrief? Ben je op zoek naar een freelance tekstschrijver voor je online magazine? Je kunt voor verschillende losse tekstopdrachten bij mij terecht. 

Samenwerken

Wil jij regelmatig een tekstschrijver die jouw teksten verzorgt? Of een flexibele, freelance communicatiemedewerker, die je voor een aantal uur per maand ondersteunt? Ik werk graag met je samen! 

Uiteraard kunnen we ook op andere manieren samenwerken. Misschien wil je maandelijks teksten gecontroleerd hebben, kun je een creatief oog gebruiken bij je nieuwe platform,  of moet er wekelijks een nieuwsbrief uit. I’m at your service! 

Dit zeggen anderen over mij

‘Ik heb Liz leren kennen als een gedreven redacteur die erg nauwkeurig is en strak haar deadlines nakomt. Ze kan zich goed inleven in haar doelgroep en stelt zich professioneel op. Behalve dat ze foutloze teksten aanlevert, had ze ook altijd oog voor het begeleidende beeldmateriaal. Kortom: een prettige samenwerking!’ – Linda Passies

‘Ik vond het een fijne samenwerking. Liz is een freelance tekstschrijver die snel reageert en ook de aangeleverde productteksten waren perfect geschreven voor mijn doelgroep en netjes op tijd.’ – Dreamkey Design

‘Aan alles merk je dat Liz een echte passie heeft voor taal. Als freelance tekstschrijver schrijft en controleert ze regelmatig teksten voor Deckeron en elke keer weer gaat ze met veel enthousiasme aan de slag. Ze denkt proactief mee, heeft een professionele werkmentaliteit en houdt zich aan haar afspraken.’ – Deckeron

Wil jij pakkende, heldere en creatieve teksten, en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me! Ik kom als tekstschrijver graag met je in contact.