Webteksten laten schrijven

Jouw website moet knallen. Het moet precies de kern van jouw bedrijf bevatten: wie je bent, waar je voor staat, waarom je doet wat je doet. En dat professioneel, pakkend en duidelijk verwoord.

Eigen webteksten schrijven

Veel ondernemers laten hun website bouwen door een webdesigner. Deze maakt een mooie professionele en interactieve website. Maar deze websites worden vaak zonder tekst opgeleverd. Je hebt dus een mooie website, maar nu de website-teksten nog. En dat kan best nog wel ‘een dingetje’ zijn. Herken jij je in onderstaande punten?

  • Ik weet niet hoe ik mijn doelgroep moet aanspreken
  • Ik weet niet wat goede website-teksten zijn
  • Ik vind het moeilijk om veel informatie duidelijk te verpakken
  • Ik maak vaak spelfouten
  • Ik weet niet hoe ik mij goed moet verwoorden

Webteksten laten schrijven 

Het schrijven van je website-teksten kost tijd en vraagt een dergelijke inspanning. Gelukkig hóef je dit niet zelf te doen. Ik neem jou graag werk uit handen door je website-teksten te schrijven.

In een kennismakingsgesprek vertel jij me alles over jouw bedrijf, je drijfveren, je passie, je diensten of producten. We bespreken vervolgens wat je wensen zijn, hoeveel pagina’s gevuld moeten worden en welke schrijfstijl je aanspreekt. Ik wil vooral dat jij het gevoel hebt: ‘dit is precies wat ik in mijn hoofd had’.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al teksten op je website hebt staan die nodig een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Of misschien heb je al wat informatie op papier staan, die enkel nog mooi verwoord moet worden. Ook dan kun je door mij je webteksten laten schrijven.

Pakkende en duidelijke webteksten

Jouw webteksten vormen het eerste gesprek met je klant. Zorg ervoor dat deze duidelijk, prettig en pakkend is! Goede webteksten leveren je veel op:

  • Bezoekers blijven eerder hangen op je website
  • Het ‘eerste gesprek’ met je klant is foutloos, pakkend en duidelijk
  • Een mooie website spreekt meer mensen aan
  • Goede website-teksten leiden uiteindelijk tot meer conversie

Wil jij je webteksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver?

Ben je op zoek naar een volledig nieuwe website? Ik bied zelf geen websites aan, maar verwijs je graag door naar mijn samenwerkingspartner VrijdagOnline.